Niko Kranjčar na promociji knjige “Cico – tak imam te rad”

Na Sveučilištu Sjever, u sklopu UNIN Connect Weeka, održana je promocija knjige “Cico – tak imam te rad”. Na promociji je sudjelovao i bivši hrvatski nogometni reprezentativac Niko Kranjčar, sin nogometne legende Zlatka “Cice” Kranjčara.

Knjiga koja budi emocije

Niko Kranjčar istaknuo kako želi da njegov otac bude zapamćen prvenstveno kao dobar i pristupačan čovjek kakav je i bio. Također je objasnio da je želio da ga prikažu sa svim njegovim manama jer nitko na svijetu nije savršen. Uz Niku Kranjčara, na promociji knjige bili su i njezini autori Mladen Miletić i Tomislav Dasović te urednik Večernjeg lista, Žarko Ivković. Ova knjiga priča je o nogometnom velikanu, Zlatku “Cici” Kranjčaru, umjetniku s loptom i vrhunskom treneru. Izvan terena, “Cico” je bio suprug, otac, brat i prijatelj. Bio je jednostavan čovjek iz naroda koji je zračio dobrotom i životnom radošću. Ova očaravajuća i nadahnjujuća priča sigurno neće ostaviti nikoga ravnodušnim. Knjiga se izdvaja od ostalih jer sadrži pjesmu Elvire Kranjčar, supruge Zlatka Kranjčara.

“Pročitao sam knjigu nekoliko puta prije nego što je objavljena, ali nakon što je izašla, nisam je pročitao niti jednom”, izjavio je Niko Kranjčar na promociji knjige na Sveučilištu Sjever.

Gosti na promociji knjige, uz prorektore, profesore, studente i prijatelje Sveučilišta Sjever, bili su i dva hrvatska zastupnika u Europskom parlamentu, saborski zastupnik i gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić i njegova zamjenica te zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije, Ratimir Ljubić.

Izvor: Lara Sekulić

Odgovori