Photo booth na Festivalu znanosti Sveučilišta Sjever

Allure Events Photo booth donio je dodatnu dozu zabave na Festival znanosti na Sveučilištu Sjever. Ova usluga pružila je posjetiteljima prilagodljive razne dizajne, širok izbor rekvizita i tema trenutnih fotografija visoke kvalitete. One će zauvijek zabilježiti njihove posebne trenutke.

Allure Events Photo booth postao je neizostavna atrakcija na festivalu. Privlačeći najveći broj posjetitelja i ostavljajući neizbrisiv trag u sjećanjima svih koji su sudjelovali.

“Jako je zanimljivo. To je najzanimljiviji štand zato što možemo dobiti svoje fotografije odmah i imamo uspomenu na festival i fakultet. “, izjavila je studentica Sveučilišta Sjever

Svojim angažiranim asistentima osigurali su da posjetitelji dobiju ne samo sjajne fotografije, već i animirano iskustvo koje će dodatno povećati njihov događaj. Fotografije su dostupne u formatima 5×15 cm i 10×15 cm te pružaju trajnu uspomenu, a dvije kopije osiguravaju da svi mogu podijeliti svoje trenutke s prijateljima.  

Neovisno o tome koristi li se za rođendane, vjenčanja ili Festival Znanosti, Photo booth osigurava da svaki gost ostane s osmijehom na licu i nezaboravnim uspomenama u rukama.

Odgovori