Jedno od rijetkih sveučilišta s dva portala

Sveučilište Sjever ističe se kao jedno od rijetkih sveučilišta s dva portala, Pressedanom i Polarisom. Portali pružaju studentima bogatstvo izvora informacija. S dugom tradicijom koja seže još od 2014. godine, Pressedan je kreiran kao prvi portal Sveučilišta Sjever. Zainteresiranost i uključenost studenata donijela je do nastanka novog portala po imenu Polaris. Sveučilištu je bitna dobra priprema studenata za ono što ih čeka nakon završetka studija.

Ovi portali pružaju studentima novinarskog smjera jedinstvenu priliku za stjecanje znanja, vještina i praktičnog iskustva za buduću karijeru. Potiču istraživanje različitih aspekata novinarstva i razvoj osobnog stila pisanja omogućujući studentima da pišu o temama koje ih zanimaju i smatraju bitnima, dok istovremeno pruža priliku za praktičnu primjenu stečenih vještina.

Portali sadrže raznolike rubrike kako bi se zadovoljile različite interesne skupine nudeći nešto za svakoga. Oba portala, Pressedan i Polaris, proaktivno sudjeluju na društvenim mrežama poput Facebooka, Instagrama i TikToka. Zahvaljujući raznolikim rubrikama, aktivnom sudjelovanju na društvenim mrežama te obilju informacija, portali Pressedan i Polaris postaju nezaobilazni izvori za oblikovanje studentskog iskustva na Sveučilištu Sjever.

Odgovori