Širok spektar jela na Sveučilištu Sjever u Koprivnici

Sveučilište Sjever u Koprivnici oduševilo je posjetitelje svojim bogatim i raznovrsnim izborom gastronomskih jela na Danu otvorenih vrata i Festivalu znanosti. Posjetitelji su imali priliku istražiti širok spektar ukusnih jela i slastica gdje je svatko mogao izabrati nešto za sebe.

“Mogli smo probati salatu od piletine ili tune, a na raspolaganju su bili i raznovrsni kanapei s različitim kombinacijama salama i sireva koji su oduševili svojom svježinom i bogatim okusima.”, izjavila je studentica Dorotea Tošaj.

Za sve ljubitelje slatkog dijela posjetitelji su mogli uživati u neodoljivim kolačima s makom i višnjama te su u čašicama mogli okusiti panna cotta koji je bio prava poslastica za nepce. Za ovaj širok spektar jela zadužen je Studentski restoran i catering koji se nalazi u Varaždinu.

“Kao volonterka za dane otvorenih vrata, hrana koja nam je bila dostupna na kraju Festivala sve nas je odlično okrijepila. S obzirom na to da je dan bio naporan jer smo se posvetili svim budućim studentima Sveučilišta Sjever.” izjavila je studentica Anja Mijatović.

Ovaj događaj na Sveučilištu Sjever nije samo prilika za gastronomsko istraživanje, već i prilika za razgledanje Sveučilišta. Hrana je bila prava okrepa za završetak Dana otvorenih vrata i Festivala znanosti.

Odgovori