Zlatni Pan – Izbor koji pobjeđuje!

Pan pivo širi radost diljem Hrvatske s kampanjom “Što je dobro, Zlatnog vrijedi”, potičući na uživanje u Zlatnom Panu. Nagradni natječaji i duhovite objave oduševljavaju građane dok Zlatni Pan osvaja srca i nepca.

Ako ste primijetili mali kamion koji kruži gradskim ulicama s porukom “Dobar izbor Zlatnog vrijedi”, ne brinite se – nije još jedna politička kampanja. Umjesto toga, to je kreativna inicijativa poznatog pivskog brenda Pan. Ovaj neočekivani pristup oglašavanju ne samo da privlači pažnju, već podsjeća građane na važnost uživanja u malim radostima života.

Svojom originalnom idejom Pan piva postavlja se kao svojevrsni kandidat u utrci za najbolji izbor, pri čemu je njihov adut Zlatni Pan, pivski brend čiji bogat okus i zlatna boja osvaja srca mnogih. Zato za vrijeme sadašnjih izbora i izbora koji slijede, Pan pivo odlično je osvježenje.

Veliki natpisi viđeni diljem hrvatskih gradova, uključujući i Koprivnicu, samo su početak ove zanimljive i originalne kampanje. Sve pratitelje na društvenim mrežama dočekuju duhovite objave i uzbudljivi nagradni natječaji s odličnim nagradama. Pan piva već godinama uspješno kombiniraju humor i kvalitetu proizvoda te pokazuje da i u vrijeme izbora mogu donijeti osvježenje i dobro raspoloženje.

Uvjeti za sudjelovanje

Za sudjelovanje na nagradnom natječaju potrebno je; na društvenim mrežama Facebook profilu i/ili Instagram profilu Pan piva u komentaru napisati svoj najbolji vic. Deset najkreativnijih osvaja gajbu Zlatnog Pana. Zato brzo otvori Instagram profil panpivohr i možda baš ti osvojiš nagradu.

Dok se kamiončić s porukom nastavlja kretati gradskim ulicama, njegova poruka dugotrajno ostaje s nama – podsjeća nas da u svakom trenutku možemo pronaći nešto što vrijedi proslaviti, nešto što čini život zlatnim. Pan piva potiče nas da proslavimo te trenutke, da uživamo u njima i da ih dijelimo s drugima. Jer, kao što kaže stara izreka, sve što je dobro, Zlatnog vrijedi.

Odgovori