Otvoreni Dani komunikacija 2024: Rovinj kao mjesto inovacija i inspiracije


Rovinj je grad na zapadnom dijelu Hrvatske, nalazi se na obali Istre. Ove godine domaćin je jednog od najiščekivanijih događaja u industriji komunikacija – Dani komunikacija 2024. Deseti po redu festival, koji će trajati od 11. do 14. travnja, privukao je veliki broj sudionika iz Hrvatske i susjednih zemalja. Festival se održava u rovinjskom hotelu Lone, koji će biti centar zbivanja tijekom navedenih dana.

O Danima komunikacija 2024.

Zabilježen je dosad neviđen interes javnosti u svim dijelovima ovogodišnjeg festivala. Povodom toga, na konferenciji za medije održanoj u petak, 12. travnja, ispred organizacijskog tima festivala, svoje je dojmove podijelila Dunja Ivana Ballon. Ona je direktorica Hrvatske udruge društava za tržišno komuniciranje (HURA-e) i IAB-a Croatia i direktorica Dana komunikacija i festivalskog programa. Zajedno s Jelenom Fiškuš, predsjednicom Uprave HURA-e i IAB-a Croatia te članicom Organizacijskog odbora festivala. Pridružili su im se i neki od ključnih sudionika ovogodišnjeg događaja, Moran Cerf i Dan Ariely. Iz organizacijskog tima ističu da ih najviše motivira apsolutna podrška i entuzijazam komunikacijske zajednice za ovaj projekt, što je već uočljivo iz početnih statistika festivala.

Dani komunikacija nude bogat program koji obuhvaća prezentacije, panel rasprave, radionice i još mnogo toga. Omogućava stručnjacima i zaljubljenicima da podijele ideje, steknu nova znanja i inspiraciju te prošire svoju mrežu kontakata. Program se prvi put održava u četiri dvorane u kojima će 163 izvođača i predavača, 123 tvrtke, kompanije i drugih partnera i pokrovitelja predstaviti više od 70 različitih programskih sadržaja. Posjetitelje će oduševljavati i zabavni dio programa, gdje u opuštenom okruženju mogu komunicirati s drugim sudionicima koji dijele iste interese.

Neizbježan događaj za stručnjake i entuzijaste

Ovogodišnje izdanje festivala obećava brojne inovacije i iznenađenja, uz naglasak na kreativnost, tehnološke trendove i društveno odgovornu komunikaciju. Sudionici također s nestrpljenjem očekuju dodjelu prestižnih nagrada najboljim ostvarenjima u industriji komunikacija.

Dani komunikacija postali su neizbježan događaj za sve koji se bave komunikacijama, oglašavanjem, marketingom i srodnim područjima. Ovogodišnje izdanje obećava da će to biti još jedno nezaboravno iskustvo za sve prisutne, pružajući priliku za učenje i inspiraciju.