Svečano otvoren novouređeni ulaz Županijske bolnice Čakovec

Jučer, u četvrtak 11. travnja 2024. godine, održana je prigodna svečanost jer je obnovljen ulaz Županijske bolnice Čakovec. Otvorene su i rekonstruirane i obnovljene prostorije.

– Prije svega, ovdje smo uredili prijemni pult na kojem bolesnici mogu dobiti sve potrebne informacije i obavijesti. Uz to, veliki prostor osiguran je za odmor posjetitelja s prikladnim garniturama i velikim televizorom. Evo, sve to izgleda kao da smo kod kuće u dnevnom boravku. Uz to, ovdje je i Zid ponosa. Na njemu su izloženi novinski isječci i fotografije, kao podsjetnik na sve ono što smo radili i čime se ponosimo. Tu je i Zid kvalitete sa svim najznačajnim svjetskim nagradama. Sretni smo što će ove prostore koristiti naši bolesnici. Vjerujemo da će se tu osjećati ugodno – kazao je ravnatelj ŽBČ dr. Igor Šegović. On je i inicirao ovakvo uređenje ulaznog dijela bolnice. Šegović je najavio i brojne nove zahvate u bolnici. Posebno je spomenuo nabavu novog CT-uređaja vrijednog 850 tisuća eura, nastavak uređenja dječjeg odjela i obnovu dvorišnih zgrada.

Novouređeni ulaz u Županijsku bolnicu Čakovec

Izvor: https://www.bolnica-cakovec.hr

Otvorenje su posjetili brojni gosti i uzvanici

Među brojnim gostima i uzvanicima u bolnici bio je i župan Matija Posavec, koji je djelatnicima čestitao na još jednom uspješno završenom poslu. Čestitkama se pridružila i dr. Anita Milas Anzić, izaslanica ministra zdravska RH.

Glavni ulaz bolnice blagoslovio je dušobrižnik bolesnika ŽBČ i župnik u Novom Selu na Dravi Ivan Munđar.

Na tako poseban dan nije nedostajalo ni zabavnog dijela

U zabavnom dijelu nastupili su članovi Zbora Kluba laringektomiranih, učenice Gimnazije Josipa Štolcera Slavenskog Tara Vidović Korana Drakulić, koje su pratili profesori Nikola Mutvar i Damir Rodiger.

Ovo je veliki korak za Županijsku bolnicu Čakovec kao i za kompletnu Međimursku županiju koja se svakim danom sve više ponosi svojom bolnicom, ali i profesionalnim osobljem koje daje sve od sebe kako bi bolnica funkcionirala na najbolji mogući način!

Fotogaleriju obnovljenog ulaza možete pogledati na stranicama bolnice.

Odgovori